Om Mette thiesen

Jeg hedder Mette Thiesen, jeg er 41 år gammel, og jeg bor i Hillerød med min familie.

Dette er min hjemmeside, hvor du kan følge mig i mit politiske arbejde.

Jeg har siddet i Folketinget siden 2019 – først for Nye Borgerlige, så en kort overgang som løsgænger, inden jeg meldte mig ind i Dansk Folkeparti. Jeg er uddannet lærer og har undervist i 10 år i folkeskolen og været skoleleder et enkelt år. Jeg har to drenge på 11 og 13 år og har derudover et tæt forhold til mine forældre, som stadig bor i mit barndomshjem i Fredensborg. Min mor er selv skolelærer – nu pensioneret. Min far er uddannet radiomekaniker. Han er også pensioneret.

Herunder kan du læse lidt mere om mit politiske CV.

Tak, fordi du læser med.

Mange hilsner
Mette

Medlemsperiode:

  • Folketingsmedlem for Dansk Folkeparti i Nordsjællands Storkreds fra 7. februar 2023.
  • Folketingsmedlem for Uden for folketingsgrupperne i Nordsjællands Storkreds fra 9. november 2022.
  • Folketingsmedlem for Nye Borgerlige i Nordsjællands Storkreds, 5. juni 2019 – 8. november 2022.
  • Kandidat for Nye Borgerlige i alle opstillingskredse i Nordsjællands Storkreds, 2017-2022.

Parlamentarisk karriere:

  • Politisk ordfører, 2022.
  • Gruppenæstformand og gruppesekretær for Nye Borgerliges folketingsgruppe, 2019-2022.

Tillidshverv:

  • Medlem af byrådet i Hillerød Kommune, 2014-2021.